2014-08-29

Nominering för Linköping


 
Kan du inte läsa mailet? Visa det i din webbläsare.

Linköpings kommun

 

Linköping nominerat till till Svenska Publishingpriset

Linköpings kommun - 2014-08-29 11:06 CEST
Linköpings kommuns årsredovisning 2013 har nominerats till Svenska Publishingpriset i kategorin Årsredovisningar webb. I kategorin tävlar ytterligare fem finalister om priset, som delas ut av Populär Kommunikation i Stockholm den 6 oktober.
Årsredovisningen för 2013 är Linköpings kommuns första digitala årsredovisning. En digital årsredovisning innebär fördelar för både miljön och tillgängligheten.
Linköpings kommuns årsredovisning 2013 är framtagen i samarbete med Jerhammar & Co Reklambyrå. Du hittar årsredovisningen bifogad länk.
Linköping har över 150 000 invånare och är landets femte största kommun. Vi har devisen "Linköping - där idéer blir verklighet". Staden växer och attraherar nya invånare. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. Linköping har ett kluster av flygrelaterade företag och är Sveriges flyghuvudstad. I Linköping finns flera hundra innovationsbaserade företag inom bland annat IT, mobil kommunikation och visualisering.
 
 

Läs på Mynewsdesk

 
 

Resurslänkar

 
 

Om Linköpings kommun

Få städer i Sverige har i modern tid vuxit så snabbt som Linköping. Vi har avancerat till att vara landets femte kommun och har nu 150 000 invånare. Linköping utvecklas och attraherar nya invånare. Vi vågar pröva nya idéer, både i vår service till...

Håll dig uppdaterad

Genom att följa Linköpings kommun på Mynewsdesk får du alla deras senaste nyheter i ett smidigt flöde på din översiktssida. Där samlas nyheter från alla företag du väljer att följa.

Du kan även välja att få dem som e-post i realtid.

Tjänsten är helt gratis!
 
Linköpings kommun tror att du kan vara intresserad av den här informationen. Vill du inte längre ta emot material från Linköpings kommun, använder du länken nedan för att avregistrera dig.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv