2009-06-16

Ny turistbyrå


Vår nya turistbyrå kommer invigas imorgon i St Larsparken. Kul att turistbyrån äntligen får en egen plats och en egen profil. Den kommer inte längre vara undangömd i ett hörn eller inrymd i lokaler som man inte riktigt letar efter en turistbyrå i.

2009-06-15

Invigd scen av Björn

Idag invigde Björn Eriksson sin egen scen som kommer att pryda Borggårdsparken hädanefter.

Scenen är monterbar och kommer att stå uppställd i 5 delar i parken, samtidigt bildar de fina inslag i parken och ser ut om 5 små konstverk var för sig.

Helena Erikssson var också med vid invigningen och det är ju hennes förtjänst att maken också sjungit från scenen, även om han inte riktigt ville kännas vid sin sångröst idag när han skulle berätta om ett scenframträdande som inte gick så som han tänkt sig.

Det här var Björns 4.000:ende någonting invigning, kommer inte ihåg vilket tal i ordningen han sa, men något på 4.000 var det i alla fall.

Och ännu är det inte slut, han kommer hinna med några invigningar till innan han slutar hos oss som landshövding.

Vem ska kunna matcha det? Jo , jag har tidigare bloggat och föreslagit Claes-Göran Österlund, det är ett kort som håller ännu. Samtidigt har jag förslag på kvinnor som skulle kunna bli landshövding: Birgitta Johansson Hedberg,Stina Ekblad, Lena Ek, Birgitta Wistrand, Alexandra Charles, Barbro Hedvall, Charlotte Cederschiöld, Antonia Ax:son Johnson

Bloggarkiv