2014-07-14

Samverkansrådet på Medborgarkontoret

Idag träffades samverkansrådet i Skäggetorp på Medborgarkontoret, både fritidspersonal, kyrkans företrädare, säkerhets- och fastighetsföreträdare tillsammans med en ungdomsrepresentant och politiker samt stadsdelsutvecklare var på plats.
Vi bestämde att gå ut med ytterligare information via kommunens kommunikationsavdelning angående branden i Allaktivitetshuset, den infon kommer imorgon att spridas bland verksamheterna och till boende, inte bara på svenska utan även på flera andra språk.
På torsdag kommer antagligen ytterligare info att kunna ges eftersom att då träffas kommunens säkerhetsavdelning, polisen och räddningstjänst m.fl.

Allaktivitetshuset Brinner 24Corren - Corren.se - Östergötlands största nyhetssajt

24Corren - Corren.se - Östergötlands största nyhetssajt

2014-07-13

Allaktivitetshuset

Allaktivitetshuset i Skäggetorp har just brunnit upp eller ned, vilket man vill. Brunnit NED tycker jag mest lämpligt just för den här händelsen. Alla förhoppningar om att huset skulle få ny energi med de stora satsningar som gjorts inför sommaren brann liksom både ned och inne.
Det värsta just nu inte att alla de aktiviteter som både fanns men som också och planerades i vissa fall måste ha ett tak, ett golv och några väggar för att kunna fungera. Den planeringen måste fungera, det är bara att lösa.   
Det värsta är att några eldsjälar fått sig "en törn och en rejäl smäll", att få deras glöd tillbaka är den största utmaningen.

Bloggarkiv