2010-03-16

Chatta med mig

Imorgon kan du chatta med mig på kommunens hemsida. Chatten börjar klockan 18.00, hoppas du har någon fråga till mig eller vill komma med en idé!

Onsdag den 17 mars klockan 18.00 – 19.00 kan du chatta med borgmästare Ann-Cathrine Hjerdt (M) och kommunstyrelsens ordförande Paul Lindvall (M).
Ann-Cathrine Hjerdt är också ordförande i kommunfullmäktige. Det innebär att hon leder och samordnar arbetet i fullmäktige och dess 11 geografiska utskott. Hon har samordningsansvar för frågor som handlar om demokrati, personal, marknadsföring och övergripande trygghetsfrågor.Paul Lindvall leder och samordnar kommunstyrelsens verksamhet, planeringsförutsättningar och övergripande strategier. Han har samordningsansvar för frågor som handlar om ekonomi, sysselsättning och näringsliv, organisation, information och IT, turism, besöksnäring, internationella frågor och bolagsfrågor.
Chatten är inledningen på vårens chattar. Du kan chatta med olika politiker varje onsdag mellan klockan 18.00 och 19.00 hela våren.
Här kommer en länk till chatten att läggas inom kort.
Länk till chattrummet

Bloggarkiv