2012-11-18

Har haft en längre bloggpaus

Nu kan jag äntligen ta mig i kragen och skriva några rader. Vet inte hur det kommit sig men jag har haft "skrivkramp" under en längre tid." Ställtid" skulle kanske författaren Bodil Jönsson skrivit, men jag tror det är mer av slaget att jag upplever mig pressad av alla kanaler som ska hållas levande.
De är bloggen, Facebook, mailen, Twitter , LinkedIn m.fl.
Ingen annan än mig själv har jag att skylla på heller, det är jag själv som varit nyfiken på de olika forumen.
Nu hoppas jag att det ska bli lite bättre, att jag ska ta för vana att kommentera det som ska ske eller det jag redan gjort på den här bloggen.

Igår kväll tog jag med sällskap en promenad i "Vinterljus" utmed Kinda kanal eller det som vi också kallar Stångån. Under flera år har vi nu haft traditionen att ordna Vinterljus under de mörkaste månaderna av året. Det känns riktigt fint att traditionen återkommer, ja annars är det väl ingen tradition förstås.
Men den, liksom Stadsfesten har blivit något som Linköpingsborna väntar sig.
Och jag tror det är sådant som behövs och som är viktigt för att känna tillhörighet, vi har traditioner som vi ska värna menar jag.
Låt oss hoppas att vi kan fortsätta med liknande traditioner under åren som kommer. Om en vecka  tar vi en budget som ska hålla i två år. Två årsbudgeten stramas åt men jag menar att det är viktigt att vi ändå tar  höjd för liknande traditioner framöver.
Traditionen att skriva i bloggen ska jag nu försöka hålla i och inte släppa.
  

Bloggarkiv