2012-01-15

Lugn början

Lugn början på året med en del ombyggnad  i själva Stadshuset.  Men idag inträffade en brand i Tekniska Verkens lokaler i vårt Värmeverk. Vad jag förstår så har Räddningstjänst allt under kontroll redan någon timme efter brandens start. Det här är ett exempel vad som oförutsett kan inträffa och som tur är i det här fallet med en lyckad insats. Nu ska ju värmeverket så småningom flyttas men eftersom att det tar en 10-15 år innan det kan bli verklighet så behöver vi verkligen vårt värmeverk som det är.

Nästa vecka blir en någorlunda mer vanlig vecka, vi ska planera vårens alla Kommunfullmäktigesammanträden. Vi ska också se över en del förfrågningar som inkommit.
Rätt så många föreningar sänder in förfrågningar om att få måltidsbidrag vid olika evenemang, och vi kan bevilja sådant om det är en nationell eller internationell konferens. Ofta är jag eller någon annan med från Linköpings Kommun och inviger konferenserna. Det är ett led i att visa upp Linköping och vad Linköping kan ge våra besökare. Vi vet att varje person som besöker oss genererar en del i stadens och kommunens olika butiker och i restauranger så därför är det fint att kunna få vara med vid ex.vis inledningen.
I slutet av veckan är det Förintelsens Minnesdag, en konsert kommer hållas dagen efter den 28 januari i Missionskyrkan.

Bloggarkiv