2009-08-11

Nya frågor

Så har vi kommit igång igen här i Stadshuset. Alla medarbetare är brunare i hyn än innan sommaren och alla verkar faktiskt ganska avspända. Jag vet inte när det händer - det där att alla blir så stressade. Men jag vet att en vacker dag springer folk här fram och tillbaka och "hinner inget" av vad de tänkt sig. Det är så, inklusive för mig.

Idag har vi just lämnat kommunstyrelsemötet och imorgon åker en del av oss på ett annat styrelsemöte utanför kommunen. Jag kommer personligen att hålla ögonen öppna nu och framöver för jag vill verkligen veta när kraven och stressmomenten dyker på.
Jag hoppas att de håller sig på avstånd - länge än!
Vi har ju så här i besparingstider försökt minimera allt vad sammankomster heter och har lovat oss själva att inte i onödan sitta i möten.
Nu får vi kanske tid att besöka verksamheterna istället, det har jag faktiskt längtat till under de här åren som jag varit i tjänst inom kommunen. Jag vet ju att med besök hos verksamheterna blir de egna insikterna större.
Jag vet att kommunens personal utför ett mångfasseterat och viktigt arbete, det ska bli roligt att också kunna besöka dem, se dem i ögonen och ta del av deras erfarenheter.
Nu kommer jag inte hinna med alla 8.000 anställda, men några nedslag kommer det bli. Jag ska berätta om dem här på min blogg.

Bloggarkiv