2011-08-20

Stadsfesten

Härliga fest! Har hunnit med att se några nya favoriter samt gamla. Nu är ju alla unga i och för sig men några har funnits med en tid ändå. En ny upptäckt var Guldgossen, en härlig musikant med osedvanligt god publikkontakt. Kommer att höra mer av sig tror jag.
Andreas Johnsson är en "gammal" favorit. Anser fortfarande att skulle vunnit i Melodifestivalen vid flera tillfällen.
Idag så kommer jag besöka Trädgårdsföreningen förstås och sedan Kammarmusikfestivalens avslutning.
Steffo T. som ju kommer leda avslutningen är också intressant, att få höra honom i den rollen ser jag fram emot. Livsnjutaren har idag valt Linköping, det är stort men det är ju ändå hans hemstad.
Man blir alldeles överöst med program inför den sista dagens Stadsfest och om man bortser från skräpvädret igår så verkar festivalen så långt ändå dragit ganska mycket folk. Igår klafsade massor av ungdomar i leran och många var genomblöta (de vill sällan klä sig efter vädret, eller hur?) men som Corren skrev var de flesta där ändå.
  

2011-08-15

Stadsfesten i sikte, Östgötadagarna så småningom

Nu är det bara timmar kvar till stadsfesten! Ett evenemang som märks i Linköping , både före och under. Det är så roligt att vi tillsammans kan få njuta av vår stad och av att vara tillsammans. Nu när skolor och arbetsåret sätter fart igen så känns det roligt att få göra något värdefullt.
Jag blev särskilt glad när jag såg dagens annons om familjedagen i Trädgårdsföreningen. Stångåstaden och Tekniska Verkens alla planerade aktiviteter är precis vad Linköpings ungdomar barn och familjer behöver. Det är inte alltid det välregisserade på scenerna som blir de bästa evenemangen, även om det förstås också är positivt. Jag har en tro på att det som man själv kan delta i blir nästan ännu roligare (jmf vattenkriget, en succé) Nu på torsdag startar festen. Välkommen!http://www.pagang.info/Event.aspx?s=135683&e=684265 

Bloggarkiv