2008-12-14

Sista veckan

För många kommer nu sista arbetsveckan före jul, många kommer att arbeta som vanligt och julen får endast små nedslag i vardagen. Linköpings Kommun har båda kategorierna av anställda i sin "familj". En del får långledigt, andra finns där till hands för att hjälpa oss oavsett vilken tid på året det är.
Alla göra mycket bra arbetsinsatser och Linköping är på det hela taget en bra kommun att bo och leva i. Jag möter många människor som förstås har synpunkter på kommunen, det kan gälla hål i gatorna som man retar sig på, frågor om hur förskoleverksamheten kan bli bättre eller vad som egentligen gäller och var man kan vända sig med frågor.
Det positiva är ändå att om man ber en Linköpingsbo eller en en fd. Linköpingsbo berätta om sina erfarenheter blir ändå slutsatsen ett gott betyg.
Jag vet att vi har en bit kvar att gå för att bli den perfekta kommunen. Nästa år satsar vi stort på kommuninnevånarnas åtkomlighet av oss. Då menar jag hela vår organisation, alla delar. Vi kallar det Kontakt Linköping och det innefattar kontakter via webben, telefonledes och även kontakten öga mot öga. Eftersom att vi vet hur olika man vill ta kontakt med oss behöver vi förbättra oss på kommunikationsområdet.
Att det är sista veckan före jul är det förstås inget tvivel om och jag vill önska alla en skön vecka så här i julstöket.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv