2008-11-28

Middagsbordet

Vid middagsbordet ikväll fanns både Fredrik Reinfeldt, Filippa Reinfeldt och Anders Borg, Maria Corazza Bildt och andra mer eller mindre kända moderater.
Säkerhetspådraget är fullständigt när dessa personer är i huset, men det är skönt och roligt att se så många, för landet viktiga personer, så pass avslappnade och glada.

Vi moderater är just nu i Sollentuna City på vårt framtidskonvent som ska lägga grund för vår fortsatta politik. Det är flera områden som behandlas, alla är inte färdigbehandlade men kommer vara klara till vår Rikskonferens i Örebro som hålls i april 2009.
Det allra mest innovativa och kontroversiella är kapitlet om integration, det tycker nog både hitresta moderater liksom pressen.
Jag bor i ett rum precis ovanför matsalen och så här dags dundrar basen genom golvet så att fönsterrutorna darrar. Imorgon bitti klockan 08.30 måste jag vara beredd att stå i talarstolen.
Jag ska prata om att vara en god arbetsgivare för kommunanställda och vad som måste vässas för att vi ska bli det för varje anställd och framför allt i ungdomars medvetande.
Vi står inför en massiv generationsväxling framöver.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv