2010-09-03

Raka besked om jobben

I gårdagens utfrågning på SVT1 gav Fredrik Reinfeldt klara besked om att jobben är den viktigaste valfrågan. Bara en jobbpolitik med arbete i fokus och ordning och reda i finanserna kan ge oss mer verksamhet inom välfärdssektorn. Den rödgröna bidragslinjen urholkar eftersom att det inte finns ngn vidare ide om hur man ska komma ur bidragsberoendet och samma system tillåter en återgång till att folk tappar tron på sig själva.

1 kommentar:

Unknown sa...

Denna förbannade stupstocksregel i sjukförsäkringen

Från den lilla människa (Aftonbladet)
Min barndomsväns mamma tog livet av sig häromåret. Hon mådde inte bra efter alla dessa tvister som hon hade med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan att göra. Hon hoppade ner framför ett tåg. Tårarna strilar nedför kinden när jag skriver detta. Nu kanske några kan förstå vad Alliansen har skapat?! Jag vill heller inte leva i detta Ta från de fattiga och ge till de rika. Jag önskar jag var Robin Hood, men det är jag inte.
En stackare som blev drabbad av stupstocksregeln i sjukförsäkringen

Fakta mer än 50 000 kommer att bli utförsäkrade med en besparing på 22 miljarden
Så slutsatsen blir att alliansen gör allt för att sänka skatten för de rika på andras olycka, en som dagligen hjälper dessa människor och ser konsekvensen

Bloggarkiv